Menu
Op maandag en van woensdag t/m zaterdag koken wij à la carte. U kunt dan kiezen uit echte Franse klassiekers en uit gerechten met een moderne twist.
Op zondag koken wij onze koelingen leeg en bieden wij enkel een 3-gangen menu aan voor €39,-.
Hierdoor kunnen wij u verrassen met mooie gerechten en koken wij vanaf maandag weer met verse producten.
Dieetwensen of een allergie? Hier houden wij uiteraard rekening mee.
Aperitif
€5,5
Desembrood
ansjovisboter
€5,5
€8
Bloemkool beignets
citroenmayonaise
€8
€10
Pissaladière
ui - ansjovis - olijf
€10
€4
Oester
klassiek of Barbu
€4
€10
Sardines
toast
€10
€4
Garnalenkroket per stuk
citroenmayonaise
€4
€10
Paté de campagne
toast en compote
€10
€12
Charcuterie
zoetzuur - mosterd
€12
Lunch
€27,50
2-gangen lunchmenu
laat u verrassen door de chefs
€27,50
€15
Bisque
toast - rouille
€15
€15
/
€25
Steak tartare
toast of frites
€15
/
€25
€22
Terrine van eendenlever
sjalot - peer - brioche
€22
€25
Confit de canard
mousseline - zuurkool - sinaasappel
€25
€25
Steak grillée
frites - botersla - béarnaise
€25
€24
Parmentier de poisson
kabeljauw - botersla - mousseline
€24
Voor
€13
Knolselderij salade
druivenmost – appelstroop – komijnenkaas
€13
€15
Wijting lekkerbekje
prei – rode kool – appel
€15
€15
Wildzwijnsrug
bramen – peperkoek – paddenstoel
€15
Hoofd
€28
Vegetarische cassoulet
oesterzwam – bonen – walnoot
€28
€29
Heilbotfilet
bloemkool – zwarte knoflook – hazelnoot
€29
€30
Shortrib
uien - portobello - gerookt spek
€30
Na
€9
Banaan en koffie
pinda – tonkaboon - chocolade
€9
€9
Pumpkin spice
mandarijn – kaneel - kastanje
€9
Klassiek menu
€15
Bisque
toast - rouille
€15
€15
/
€25
Steak tartare
toast of frites
€15
/
€25
€22
Terrine van eendenlever
sjalot - peer - brioche
€22
€25
Confit de canard
mousseline - zuurkool - sinaasappel
€25
€25
Steak grillée
frites - botersla - béarnaise
€25
€24
Parmentier de poisson
kabeljauw - botersla - mousseline
€24
€7
Madeleine
vanillesaus
€7
€7
Crème brûlée
€7
€15
De 4 kazen
karnemelkbrood - compote
€15
Reserveren? Graag!
Dit kan gemakkelijk en snel via de widget onderaan de pagina.
Wilt u reserveren voor vandaag? Dan liever even bellen.

