Menu
Van woensdag t/m zaterdag koken wij à la carte hierbij kunt u kiezen uit echte Franse klassiekers en uit gerechten met een moderne twist.
Op zondag koken wij onze koelingen leeg en bieden wij enkel een 3-gangen menu aan voor €37,50.
Hierdoor kunnen wij u verrassen met mooie gerechten en koken wij op woensdag weer met verse producten.
Dieetwensen of een allergie? Hier houden wij uiteraard rekening mee.
Aperitif
€4,5
Desembrood
ansjovisboter
€4,5
€7
Bloemkool beignets
citroenmayonaise
€7
€9
Pissaladière
ui - ansjovis - olijf
€9
€4
Oester
klassiek of Barbu
€4
€9
Sardines
toast
€9
€9
Garnalenkroketjes 3 st.
citroenmayonaise
€9
€9
Paté de campagne
toast en compote
€9
€11
Charcuterie
zoetzuur - mosterd
€11
Lunch
€27,50
2-gangen lunchmenu
laat u verrassen door de chef
€27,50
€15
Bisque
toast - rouille
€15
€15
/
€26
Steak tartare
toast of frites
€15
/
€26
€19
Terrine van eendenlever
sjalot - peer - brioche
€19
€24
Coquelet
witlof - mousseline
€24
€27
Steak grillée
frites - botersla - béarnaise
€27
€26
Asperges
kriel - ei - brokkelkaas óf ham
€26
Voor
€13
Koolrabi carpaccio
geitenkaas – groene asperge – dille
€13
€18
Corvina en octopus
amandel – venkel – zilte groenten
€18
€17
Iberico lende
artisjok – meloes ui – salsa roja
€17
Hoofd
€22
Prei in het groen
cashew – courgette – Remeker
€22
€28
Koolvis filet
asperge – saffraan – snijboon
€28
€27
Kalfsentrecôte
little gem - roseval - zwarte knoflook
€27
Na
€9
Rabarber en yoghurt
sinaasappel – amandel - meringue
€9
€9
Mille Feuille
aardbei – pistache - vlierbloesem
€9
Klassiek menu
€15
Bisque
toast - rouille
€15
€15
/
€26
Steak tartare
toast of frites
€15
/
€26
€19
Terrine van eendenlever
sjalot - peer - brioche
€19
€28
Coquelet
witlof - mousseline
€28
€27
Steak grillée
frites - botersla - béarnaise
€27
€26
Asperges
kriel - ei - brokkelkaas óf ham
€26
€7
Madeleine
vanillesaus
€7
€7
Crème brûlée
€7
€15
De 4 kazen
karnemelkbrood - compote
€15
Reserveren? Graag!
Dit kan gemakkelijk en snel via de widget onderaan de pagina.
Wilt u reserveren voor vandaag? Dan liever even bellen.