Instructies afhaalmenu
Geen culinair genie? Dat geeft helemaal niks! Volg onderstaande instructies, en waan jezelf een waar chef-kok.
Kom je er toch niet uit? Bel ons dan even: 073 - 737 00 70 (we zijn de écht de altijd bereikbaar).
Steak Tartare
Leg de toast 2 minuten in de voorverwarmde oven zodat deze weer krokant wordt.
Haal de steak tartare voorzichtig van het bakpapier en leg deze op een bord. Meng de kruidensla met de dressing, leg deze op de steak tartare en maak het gerecht af met wat dotjes eigeel crème.
Bisque
Leg de toast 2 minuten in de voorverwarmde oven zodat deze weer krokant wordt.
Verwarm de bisque in een pannetje tot deze net aan de kook is. Draai het vuur uit en roer goed door met een garde zodat er wat schuim op de bisque komt.
Giet de bisque in een kom of diep bord, maak af met de bieslook en serveer met de toast en de rouille.
.
Linzensalade
Laat de vacuümzak met linzen gesloten in de pan water zakken en verwarm in 2 minuten (let op: de linzen hoeven niet heet te zijn).
Maak de vacuümzak open en leg met een lepel de linzen in het midden van een bord en leg de quenelle van bietenchutney ernaast.
Steek de zoetzure biet in de linzen en spuit hier dotjes crème van Brie in en spuit nog twee mooie dotjes naast de linzen.
Leg met een lepel wat gekookte biet tussen de dotjes crème en zoetzure biet.
Maak de bietenscheuten aan met de dressing en leg deze op het gerecht.
Leg als laatste de bietenchips op het gerecht.
Coquelet
Haal de aluminiumfolie van de coquelet en verwarm deze 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Haal de aluminiumfolie van de witlof en verwarm deze 5 minuten in de voorverwarmde oven.
Laat de vacuümzak met aardappelmousseline gesloten in de pan water zakken en verwarm in 5 minuten.
Haal het zakje voorzichtig uit de pan, of giet deze leeg in een zeef of vergiet.
Maak het zakje open en strijk met een lepel de mousseline over het midden van een bord.
Leg de coquelet in het midden van het bord, serveer de witlof ernaast en maak af met de bieslook.
Brandade
Haal de aluminiumfolie van de brandade en verwarm deze 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Schep de brandade voorzichtig uit het aluminium schaaltje of eet het hier direct uit.
Maak het gerecht af door dotjes wortelcrème in de uitjes te spuiten en doe op ieder dotje wat krokante peterselie.
Mille-feuille van kool
Haal de aluminiumfolie van de mille-feuille en verwarm deze 12 minuten in de voorverwarmde oven.
Laat de vacuümzak met pastinaak gesloten in de pan water zakken en verwarm in 5 minuten.
Verwarm de jus in een pannetje.
Maak het zakje pastinaakcrème open en strijk met een lepel de crème over het midden van het bord.
Zet de mille-feuille in het midden van het bord en leg nog een dot crème met een lepel op de mille-feuille.
Dresseer de jus rond het gerecht en maak het gerecht af met de krokante boerenkool.
Moulleux au chocolat
Bak de moulleux in 10 minuten af in de voorverwarmde oven. Haal de moulleux uit de oven en draai voorzichtig om op een bord.
Serveer met de karamel en de gekonfijte sinaasappelschillen.
Madeleine
Verwarm de madeleine 2 minuten in de voorverwarmde oven en serveer met de vanillesaus.